Menu

Event bijwonen

BusinessBoost on Tour

Event bijwonen

 

Stap even uit de waan van de dag en kom naar een sessie van BusinessBoost on Tour. In één middag werk je actief aan de toekomst van jouw bedrijf. Je neemt jouw strategie onder de loep tijdens een Masterclass van Patrick van der Pijl. Je spart met ondernemers uit de regio en krijgt een frisse blik op je bedrijf. "Waar wil ik over een jaar staan? Waarom komen klanten eigenlijk naar mij toe? Hoe onderscheid ik mij van concurrenten?" Je gaat naar huis met antwoorden.

Patrick van der Pijl is CEO van strategiebureau Business Models Inc. en auteur van de wereldwijde bestseller Business Model Generatie. Naast de top van bedrijven als Microsoft, ING en Toyota adviseert hij ondernemers en Startups bij het innoveren van hun business model.

Wil je naar een BusinessBoost-event en heeft je onderneming vijf of meer werknemers? Meld je dan nu aan!

Helaas: op 4 juli vond de laatste BusinessBoost on Tour sessie plaats. In totaal bezochten bijna 2.000 ondernemers de 19 regionale sessies, met een gemiddelde waardering van een 8,2. Schrijf je nu in voor de intensieve 2-daagse Masterclass of hou onze website in de gaten voor nieuwe events.

De kosten voor BusinessBoost on Tour zijn normaal EUR 295,- per deelnemer. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Voor de BusinessBoost Masterclass gelden andere voorwaarden.

BusinessBoost events

Zoek een boost
Sorry er zijn geen events gevonden...
31 augustus, 2017
BusinessBoost Masterclass
2 dagen
van 09.00 uur tot 17.00 uur
Meld je hier aan